popuner

Huis Huren Bonaire Met Prive Zwembad

Gehele woning 220 v groot privë zwembad wasmachine alle ruimtes hebben een plafond fan slaapkamers hebben airco grote bbq. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien voor een zeer ontspannen vakantie.

Woning Huren Villa Met Zwembad Sabal Palm Bonaire 2020

De zee is op loopafstand en het centrum van kralendijk ligt op 4 kilometer.

Huis huren bonaire met prive zwembad. Boek nu betrouwbare woonruimte huren resort woning met zwembad hato bonaire vakantiewoning huurwoning stagewoning studentenkamer. Zeer hoog service niveau. Al onze villa s en beach houses zijn direct aan zee gelegen of hebben fantastisch zeezicht.

Via openslaande deuren kom je op de grote leefporch die grenst aan de caribische tuin met privé zwembad pooldeck ligbedden en buitendouche. De keuken is van alle apparatuur voorzien en gaat over in een grote woonkamer. Vakantiehuizen en villa s met privé zwembad.

Samen met mijn vriendin hebben wij een weekje mogen verblijven in dit fantastische mooie huis met vrij uitzicht over vrijwel heel bonaire. Deze is met lokale caribische meubels ingericht. Gelegen in een rustig mooi gebied.

Bonaire oceanfront villas verhuurt luxe vakantievilla s op bonaire voor vakantie verhuur of lange termijn verhuur. Hoe dan ook echt een aanrader. Een fraai ingerichte tuin met o a diverse palmbomen een comfortabele loungehoek en ruim zonnedek met als middelpunt een heerlijk prive zwembad maakt uw vakantie helemaal zoals deze moet zijn.

Wij hebben ook vele vakantiehuizen met een privé zwembad in nederland belgië en duitsland beschikbaar. De woonkamer van het huis is ingericht met 3 zeer comfortabele relax stoelen en een groot flatscreen televisie waarop een uitgebreid zenderpakket te zien is incl. Ons vakantiehuis op bonaire is in 2011 opgeleverd en ligt in de rustig woonwijk belnem.

Een huis waar we trots op zijn. Heeft u behoefte aan een vakantiehuis met privé zwembad bekijk snel onze aanbiedingen in populaire landen zoals frankrijk spanje italië curaçao en bonaire zoekt u het liever dichterbij. Zo is er een privé zwembad met ingebouwde bankjes om een boekje te lezen of een drankje te drinken.

Geweldig zwembad en dito voorzieningen zijn aanwezig. Het zwembad is groot. Het vakantiehuis is een sfeervol verzorgd en ruim bonaireaans huis met privé zwembad meerdere overdekte verandas en groot terras.

Niet alleen zijn onze villa s van top kwaliteit ook onze service is van een zeer hoog niveau. Huis te huur met prive zwembad van 2 tot 10 personen met 5 slaapkamers accommodatie kralendijk bonaire accommodatie huis bonaire prive zwembad origineel overloop verlicht toegang met inlooptrap plonsbad buitendouche. Bent u geïnteresseerd in het huren van een auto duikspullen of mountainbikes laat dit dan even weten bij uw reservering.

Op 900m2 grond met zowel aan de voor als achterzijde een ruime overdekte porch openslaande deuren. 7 5 x 3 5 x 1 4 meter. Casa pelicano is uitstekend uitgerust voor duikers maar ook voor thuiswerkers met glasvezel internet en wifi.

Oceanx Villa In Belnem Bonaire Huren Micazu

Casa Barracuda Splinternieuwe Vakantievilla Met Zwembad Huren Op Bonaire La Palma

Sunset Beach House Bonaire In Belnem Bonaire Huren Micazu

Crown Ridge 6 Zee Prive Zwembad In Sabadeco Bonaire Huren Micazu

Beach House Piet Boon Vakantie Verhuur Bonaire Oceanfront Villas

Villa Bonaire In Santa Barbara Bonaire Huren Micazu

Luxe Studio S Met Zwembad Op Bonaire Te Huur Vakantiehuizen Nederlandse Antillen Marktplaats Nl

Appartement Of Vakantiehuis Te Huur Huis Huren Op Bonaire Vakantiehuizen Nederlandse Antillen Marktplaats Nl

Blue Miles Estate Vakantie Woning Met Prive Zwembad Huren Op Bonaire Santa Barbara

Villa 5 Bonaire Waterlands Village In Kralendijk Bonaire Huren Micazu

Bonairevakantievilla In Sabadeco Bonaire Huren Micazu

Sabal Palm 30 Vakantie Woning Met Zwembad Huren Op Bonaire Sabal Palm

Casa Pelicano Bonaire Prive Zwembad In Kralendijk Bonaire Huren Micazu

Villa Blenchi Aan Zee In Sabadeco Bonaire Huren Micazu

Villa Seabreeze Vakantie Verhuur Bonaire Oceanfront Villas

Bonaire Vakantievilla Exclusieve Villa Huren Bonaire

Woning Huren Bonaire Villa Met Prive Zwembad 2020

Over De Villa Kas Kaprikornio Bonaire

Vakantiehuizen Op Bonaire Beautiful Bonaire


0 Response to "Huis Huren Bonaire Met Prive Zwembad"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel