popuner

Kubus Gebouw Rotterdam

Hoe zit de kubuswoning precies in elkaar. Mensen vinden deze ideeën ook leuk.

Kubus Huizen Rotterdam Huizen Rotterdam

Omdat de huur te hoog was is deze failliet gegaan en het gebouw staat sindsdien al jaren leeg.

Kubus gebouw rotterdam. View a detailed profile of the structure 1195594 including further data and descriptions in the emporis database. Rotterdam moest opgebouwd worden de oude haven moest verbonden worden met het centrum. De rotterdamse kubuswoning is al meer dan 30 jaar een architectonisch fenomeen.

Maar niet zomaar een kubus. 30 mrt 2019 deze pin is ontdekt door muhammed onel. Ook de blaaktoren is van zijn hand en ook hier kiest blom voor een bijzondere vorm.

Architect piet blom was aanvankelijk overwelmd door de grote van het project. Dat is zeer persoonlijk. Kubuswoningen rotterdam is a low rise building in rotterdam zuid holland netherlands.

Daar vind je de ingang. 1 hoe verhoudt het gebouw zich met de omgeving. De woning is een geel grijze kubuswoning.

Het is letterlijk een kubus maar dan 45 graden gedraaid. Bewaard door denise klop. Als je er tegen aan kijkt vraag je je af of hierin wel gewoond kan worden.

Een bewoner vergeleek dit met het plaatsen van een afkickkliniek onder de eiffeltoren. Rotterdam architectuur gebouw gebouwen kubus huis rotterdam wilhelminapier hoge gebouwen de rotterdam willem brug luxor rijnhaven kantoor en hotel gebouw. Op de voorgrond het pand van modehuis gerzon daarachter het schielandshuis en het hbu gebouw.

Eenmaal binnen valt op dat kubus eigenlijk. Op de begane grond is het hele grondvlak benut maar erboven is sprake van een u vorm. Het kleinschalige en knusse van de kubuswoningen vormt een groot contrast met de.

Rotterdam opera skyline stad gebouw reizen modern. De hoofdingang is aan de coolsingel aan de binnenweg was een aparte personeelsingang en. Je moet eerst het gevoel krijgen dat je bijvoorbeeld hebt bij een goedzittende jas.

Deze kubus is in het nieuws geweest omdat de bewoners een brief van de gemeente kregen waarin stond dat er een gedetineerdenopvang zou komen. Ontdek en bewaar je eigen pins op pinterest. Je moet in ieder geval de ongewone vormen voor lief nemen en dan creatief te keer gaan.

Dit leidde tot ongenoegen bij mensen. Blom begon aan de hand van zijn eerdere kubuswoningen in helmond aan het project met de filosofie dat je niet kan zien dat het is ontworpen door een architect. Het vormt een groot contrast met de omgeving ook al staan er 38 kubuswoningen bij elkaar staan.

E kubuswoningen in rotterdam. Het gebouw is langwerpig en vrijwel symmetrisch met afgeronde hoeken. Het gebouw staat nu bekend als het potlood.

Op dit moment hangen er nog veel. De woning zelf is van hout maar rust met één punt op een betonnen paal. Het is een woning in de vorm van een gekantelde kubus op een paal.

Netherlands Rotterdam Kubus Architectuur Gebouwen Rotterdam

Kubus Houses In Rotterdam Gebouwen Architectuur Rotterdam

The Cube Houses In Rotterdam In The Netherlands Designed By Architect Piet Blom Rotterdam Nederland Gebouwen

Kubuswoningen Rotterdam Stad Nederland

Kubus Woningen Famous Architects Holiday Home Architect

Kubus Huizen Rotterdam Huizen Rotterdam

Pin By Celia Thomas On Architecture Architecture Modern Architecture Amazing Buildings

Kubus Woningen In Rotterdam Blaak Rotterdam Nederland En Moderne Gebouwen

Cube Houses Piet Blom Architectuur Gebouwen Architecten

Pin Op My Photography

Kubus Woningen Rotterdam Designed By Piet Blom

Kijk Kubus Show Cube Rotterdam South Holland Trip Advisor

Kubuswoningen Structuralisme Architectuur Gebouwen

Pin Op Kubuswoning

Kubus Huizen Rotterdam Huizen Rotterdam

Kubuswoningen In Rotterdam Architectuur Gebouwen Kantoorruimte

Kubus Woningen Rotterdam Nederland Architectuur

Kubus Woningen Cube Houses Rotterdam Architectuur Gebouwen Huizen

Kijk Kubus Rotterdam Architecture Geometric Architecture Amazing Buildings


0 Response to "Kubus Gebouw Rotterdam"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel